AKADEMI MEMANAH THALHAH

Akademi Memanah Thalhah adalah sebuah anak syarikat dibawah Viper Sport Akademi (002673794-K) yang ditubuhkan pada Mac 2016. Syarikat kami menawarkan perkhidmatan pembelajaran memanah bersistematik  bermula dari umur 4 tahun sehingga ke peringkat dewasa.

Perkhidmatan yang kami tawarkan tidak hanya tertumpu di kawasan Lembah Klang sahaja tetapi merangkumi seluruh negeri di Malaysia. 

Akademi Memanah Thalhah

Mision

Memupuk potensi diri menjadi seorang khalifah melalui aktiviti memanah

Vision

Membentuk Khalifah Masa Depan

Slogan

Bukan Sekadar Memanah!

TOP MANAGEMENT 2019

PROGRAM TERKINI

THALHAH JUNIOR

Kelas pembelajaran asas memanah menggunakan teknik-teknik memanah tradisional. Kami mempunyai pelatih-pelatih profesional yang mengendalikan kelas asas memanah secara ‘indoor class’ dan ‘outdoor class’

Akademi Memanah Thalhah

THALHAH PRO

Kelas pembelajaran memanah peringkat profesional. Pelatih-pelatih akan mengajar teknik-teknik memanah yang khusus untuk mereka yang ingin menyertai pertandingan.

THALHAH PROSHOP

Kedai online yang menjual pelbagai set alatan memanah. Daripada busur jenis tradisional sehinggalah ke busur moden semuanya boleh didapati di Thalhah Proshop. 

Disini juga menjual pelbagai merchandise jenama Akademi Memanah Thalhah. 

LADIES ARCHERY

Kelas pembelajaran asas memanah istimewa untuk golongan wanita sahaja. Dari wanita untuk wanita, kami menyediakan trainer wanita yang terbaik, teknik-teknik asas dan pengalaman baru untuk wanita diluar sana. Sesuai untuk pelajar universiti, eksekutif korporat, suri rumah. 

THE ARCHER WARRIOR TOURNAMENT

Pertandingan tahunan Akademi Memanah Thalhah. Dianjurkan 2 kali setahun. Bertujuan sebagai pendedahan kepada para pelajar AMT tentang corak dan sistem pertandingan memanah profesional, juga terbuka kepada pemanah luar. 

AMT DI MEDIA SOSIAL

Platform terkuat Akademi Memanah Thalhah. Stay up to date dengan kesemua aktiviti di fanpage Akademi Memanah Thalhah Hq.

Tempat feveret Akademi Memanah Thalhah! Quotes,story & peluang anda memenangi hadiah misteri Akademi Memanah Thalhah.

Akademi Memanah Thalhah TV, Vlog, dan rakaman video-video terkini sensasi dari Akademi Memanah Thalhah

Cara paling personal untuk berinteraksi 1-1 komunikasi dengan tim Akademi Memanah Thalhah

Share This
Scroll to Top